Yhdistyksemme

Korpilahden Marttayhdistys täyttää vuonna 2016 80 vuotta. Tätä juhlimme huhtikuussa.

Yhdistys toimii aktiivisesti marttailtojen ja päivämarttojen merkeissä. Olemme mukana myös erilaisissa tapahtumissa, kuten Korpilahden Joulun avauksessa. Järjestämme kahdet tai toisinaan useammatkin myyjäiset vuoden aikana.

Kokoonnumme tällä hetkellä noin kerran kuukaudessa erilaisten teemojen merkeissä. Tarkemmin Martta-iltojen toiminnasta  voit lukea tapahtumat-osiosta.

Päivämartat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina Aarnoksen Kaarinan kotona keskustelemassa ajankohtaisista asioista kahvikupin ääressä, yhdessä suunnitellen ja toimien.  Päivämartat ovat siis aivan samanlailla Marttoja, mutta he kokoontuvat  päiväaikaan.

Uutuutena on aloittanut syksyllä 2012 käsityömartat, jotka kokoontuvat kerran kuukaudessa askartelemaan ja tekemään erilaisia käsitöitä.  Kokoontumispäivä on sunnuntai.

Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja Korpilahtilehden seurapalstalla.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen toimintaan mielenkiintosi ja mahdollisuuksiesi mukaan.

Ole sellainen Martta, kuin Sinulle sopii!